סלט בריאות בצבעי הקשת

אפשר להכין סלט מעגבניה ומלפפון ואפשר לגוון ולהכין סלט צבעוני ועשיר

אני זוכרת כשהייתי סטודנטית לנטורופתיה אז באחד השיעורים שאלו כל אחד מה המאכל שהוא

הכי אוהב לאכול ולמה?

התשובה הצפויה שלי הייתה שאני הכי אוהבת לאכול סלט בגלל הצבעוניות שלו.

מה שכיף בסלט שאפשר לגוון אותו במה שרוצים ואוהבים, לשים את הצבעים שמושכים לנו את העין ולשנות

בכל פעם את הטעם שלו.

אני אוהבת את הרב גוניות, את זה שאפשר לשנות אותו ולהכין מיליון סוגים שונים של סלטים ואם הוא

בצבעי הקשת אז בכלל אני מאוהבת ואוכלת אותו בהנאה צרופה.

מה הופך את הסלטים שלי לכאלו צבעוניים?

כשאני הולכת לעשות קניות של פירות וירקות, אני תמיד אקנה מבחר שופע וצבעוני, כל הכיף בסלטים זה להיפתח לעוד סוגים של ירקות, עלים ירוקים ונבטים שמשדרגים את הסלט ולא לקנות רק עגבניה, מלפפון ופלפל (כבודם במקומם מונח כמובן).

וכשיש בבית מבחר עצום של פירקות אז ככה יותר קל לגוון בסלטים מידי יום.

אז בדרך כלל בסלטים שלי אני אשלב כרוב סגול , צנון , נבטי חמניה או ברוקולי, חסה סלנובה, עגבניות שרי בכל מיני צבעים (צהוב, שוקו, אדום, כתום) , מלפפוני בייבי, פלפלונים מתוקים בצבעים שונים ועוד…

את הסלט הזה קישטתי בגרעיני חמניה ובטחינה ורודה שנתנה לו את הסמיקות והפכה אותו לסלט חד קרן.

אז מה שמתי בסלט שלי?

עגבניה בשלה ועסיסית

עגבניות שרי שוקו חצויות

חסה סלנובה חתוכה לרצועות

פלפלוני בייבי צהובים, אדומים וכתומים חתוכים לעיגולים

מלפפוני בייבי

נבטי ברוקולי

כרוב סגול חתוך דק

ולקישוט וגם לבריאות: גרעיני חמניה וטחינה ורודה.

אהבתם? שתפו!

ניקוי רעלים בדרך הטבע

להשיג את היעדים הבריאותיים שלכם בדרך טבעית לחלוטין

לחיות בריא בדרך הטבע

תוכנית בריאות אונליין ב- 21 ימים להשבת הגוף לבריאות בצורה הדרגתית ופשוטה.

שאלה? כתבו לי!