טחינה ורודה

התוספת המושלמת ליד כל ארוחה

טחינה זו התוספת המושלמת שבאה לנו טוב ליד כל סלט או ירקות מאודים, למריחה על לחם או סתם כנשנוש אחר הצהריים עם קרקרים .

אבל מה לעשות, אנחנו כבני אדם לפעמים יכולים להשתעמם מהר וחייבים קצת גיוון וצבע, 

מה שמגניב בטחינה שאפשר להכין אותה במלא וריאציות ובמלא צבעים.

הפעם הכנתי טחינה בצבע של חד קרן (אם תקראו לה ככה אז אני בטוחה שהילדים שלך ישתפו איתה פעולה).

אז מה הסוד של הטחינה הורודה?

רכיב אחד בריא ביותר שנותן לה את הצבע המושלם הזה, תכירו – סלק!

רכיבים:

½ כוס טחינה גולמית

½ לימון סחוט

מים לפי הצורך

½ סלק חי וטרי

אפשר להוסיף 1 שן שום 

קורט מלח אטלנטי

ואם בא לכם שזה שהטחינה תהיה מתוקה ולא רק ורודה אז אפשר להוסיף גם 1 תמר מיובש.

הוראות הכנה:

מעבירים את כל הרכיבים לבלנדר וטוחנים עד למרקם סמיך, תוך כדי הטחינה בבלנדר אפשר להוסיף מים 

לפי הצורך כדי להגיע למרקם הרצוי.

מעבירים לקערה קטנה והנה יש לכם תוספת מנצנצת, מזינה וצבעונית.

אהבתם? שתפו!

ניקוי רעלים בדרך הטבע

להשיג את היעדים הבריאותיים שלכם בדרך טבעית לחלוטין

לחיות בריא בדרך הטבע

תוכנית בריאות אונליין ב- 21 ימים להשבת הגוף לבריאות בצורה הדרגתית ופשוטה.

שאלה? כתבו לי!