יש לי פינה בלב לטחינה ואני אוהבת לגוון אותה מידי פעם, בצבעים ובטעמים שלה.
טחינה צהובה תמיד מעשירה לי את הארוחה ואת העיניים, היא זורחת כמו שמש
ומכניסה לי שמחה לארוחה.
לרוב אני אשתמש בה כממרח לקרפ כוסמת ירוקה או טורטיית כוסמת, אבל כמובן שהיא תשתלב נהדר
כתוספת בכל ארוחה.
מה שהופך את הטחינה לצהובה , זה הכורכום.
אז כן, מסתבר שלכורכום יש עוד שימושים מעבר לבישולים וכאלה.
רכיבים:
½ כוס טחינה גולמית
½ לימון סחוט
מים לפי הצורך
1 שן שום
½ כפית כורכום טחון
קורט מלח אטלנטי
הוראות הכנה:
מעבירים את כל הרכיבים לבלנדר , מוסיפים מים לפי הצורך וטוחנים עד לקבלת מרקם סמיך, מעבירים לקערה קטנה וצובעים את הארוחה בגווני השמש.